Laadukasta catering- ja lounaspalvelua Vaasan alueella

Tilaa catering-palvelut
Catering Vaasa

Ravintola Cotton Club tarjoaa lounasravintolapalveluiden lisäksi catering-palvelua yritys- ja yksityisasiakkaille. Toimitamme ruoan yrityksen tiloihin lounasaikaan sopimuksen mukaan. Ravintolassamme on myös kabinettitila, jossa on 16 asiakaspaikkaa sekä tarvittaessa 4 lisäpaikkaa. Kabinetin saa suljettua ulkopuolisilta, mikä tekee siitä erinomaisen pitopaikan lounastapaamisia tai yrityslounaita varten. Tiedustele meiltä lisää catering-palveluistamme ja niiden saatavuudesta.

 

Muistathan, että viikonloppuisin meillä ei ole catering-kuljetusta. 

icon catering

Catering yrityksille

Tarjoamme catering-palveluita säännöllisesti Vaasan alueen yritysasiakkaille. Meiltä voit tilata päivittäin vaihtuvasta lounasmenustamme haluamasi lounaspaketin vaikka suoraan yrityksen tiloihin toimitettuna. Yrityksesi työntekijät voivat näin nauttia helposta, edullisesta ja maistuvasta lounaasta työpaikan tiloissa. 


Vastaamme asiakkaidemme toiveisiin mm. kasvisvaihtoehtojen ja gluteenittoman ruoan suhteen. Jos sinulla tai yrityksesi työntekijöillä on erityistoiveita ruoan ja sen ainesosien suhteen, me toteutamme ne! Tiedustele catering-palveluidemme saatavuudesta meiltä tarkemmin.

icon catering 2

Catering juhlatilaisuuksiin

Tarjoamme catering-palveluita myös juhlatilaisuuksiin. Yksityisasiakkaat voivat tilata meiltä catering-palvelut haluamaansa kohteeseen Vaasassa. Kuljetuspalvelumme tuo lämpimät ruoat suoraan juhlapaikalle. Palvelemme yritysten tapaan myös yksityisasiakkaita tehokkaasti ja joustavasti kaikissa cateringia vaativissa tapahtumissa.


Vaihtoehtoisesti voit vuokrata meiltä myös tilat. Ravintolamme tiloissa on helppoa ja mieluisaa juhlistaa vaikkapa synttäreitä, muita merkkipäiviä tai pitää lounastapaaminen suljettujen ovien takana. Ravintolallamme on A-oikeudet, joten juhliin kuuluva juomatarjoilu onnistuu meiltä myös.

icon plate

Lounastarjoilu ravintolassa tai luonasi

Tarjoamme osana catering-palveluitamme noutomyynnin ja kuljetuspalvelun. Catering-kuljetuksemme toimii lähes koko Vaasan alueella jokaisena arkipäivänä. Tuomme lounasruoan yrityksen tiloihin sovittuun aikaan ja sovitulla tavalla kelistä riippumatta. Kuljetamme ruoat myös yksityisasiakkaille sopimuksen mukaan. Kuljetuspalveluamme kannattaa käyttää erityisesti suuremmissa lounastilauksissa. Meidän kanssamme on helppoa ja joustavaa sopia catering-palveluiden toimittamisesta. Ota siis pikaisesti yhteyttä!